Gymstick muscle

Gymstick Muscle egy nagyszerű edzéskoncepció, egyedülállóan sokoldalú edzéshatással, látványos eredményekkel.
A módszer titka az egyszerűségében rejlik. Az órákon egyszerű, atletikus jellegű, könnyen elsajátítható gyakorlatokkal dolgozunk. Az edzésprogram így könnyen áttekinthető és könnyen lekövethető.

A GYMSTICK EDZÉS LÉNYEGE A KÖVETKEZÔ

Az edzés során 30 másodperces terhelési szakaszokkal és 10-12 másodperces pihenő szakaszok váltogatásával dolgozunk. Egy adott izomcsoportra úgynevezett triókban, azaz háromszor fél perces terhelésekkel edzünk. Ezt egy kicsit hosszabb pihenő szakasz  követi (kb. 20 másodperc), majd megismételjük az előző háromszor 30 másodperces terhelést a kis pihenőkkel. Ezt a blokkot triónak nevezzük. Egy trió teljes időtartama 5-6 perc.
Az egymást követő terhelési szakaszok egyre nehezedő gyakorlatokból épülnek fel. Az egyes triókkal váltakozó módon terheljük a különböző izomcsoportjainkat.

MILYEN EREDMÉNYEKET ÉRHETSZ EL GYMSTICK MUSCLE EDZÉSEKKEL?

–              Tökéletes testtartást
–              Feszes izomzatot
–              Egészséges, stabil gerincoszlopot
–              Erőt és állóképességet
–              Fokozódó vitalitást
–              Fejlett egyensúlyérzéket
–              Karcsú vonalakat

KÜLÖNLEGES ERŐTÉR, KÜLÖNLEGES EDZÉSHATÁS

A Gymstick – olyan mint egy súlyzórúd, amelynek végéhez két gumikötél illeszkedik – a kezek és a lábak között állandó változó erőteret hoz létre. Amint az első gyakorlatokat végzed, azonnal érezni fogod, hogy az egész tested, szinte minden egyes izmod tónusba kerül. Ez az állandó kontroll, korrekciós és stabilizáló hatás eredményezi a Gymstick edzések különlegesen komplex edzéshatásait.

KOMPLEX KÉPESSÉGFEJLESZTÉS

A Gymstick egyedülálló módon sokoldalú képességfejlesztést tesz lehetővé. Erőfejlesztés, állóképesség fejlesztés, izomtónus fokozás, ízület és gerincstabilizálás, egyensúly és koordinációfejlesztés történik minden egyes edzésen.

“SIMPLY EFFECTIVE” – EGYSZERŰEN HATÉKONY!